Bejelentés


Cibere Vendégház Nemcsak szállás


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Cibere Vendégház

- menedék testnek és léleknek

 

Ha már elutazott a világ Panyolai végére, akkor egy nagyon jó választásnak ígérkezik a Cibere vendégház, ami persze nemcsak szállás… hanem egy inspiráló, meghitt légkörű sziget a feltöltődésre és újjászületésre.


Kinek ajánljuk?
Családoknak, mert – családbarát.
Magányos, vagy páros utazóknak, mert – vándorbarát.
Osztálykirándulóknak, mert – osztálybarát.
Baráti társaságoknak, mert – kedves barát.
Csapatépítő tréningezőknek, mert – tréningbarát.
Alkotó-és élménytáborozóknak, mert – igazán élménybarát


A vendégház harmonikusan simul bele saj át tágas gyümölcsöskertjébe, ahol szinte minden hazai gyümölcsfajta képviselteti magát, a főnök pedig az udvar közepén uralkodó hatalmas diófa, mely lelógó ágaival illatos palástként nyeli el a kertben vándorlót. A szálláshely természetes anyagokból, főként fából épült. Törekedtünk arra, hogy mindenki megtalálja a kedvenc helyét a számtalan közösségi tér közül. A szénapadlásra emlékeztető tetőtér ideális vackoló helye a gyerekeknek.
A földszinten lévő fürdőszobával felszerelt vendégszobák 16-20 személy számára nyújtanak kényelmet.
A tetőtér inkább tömegszállás jellegű, itt két 8 ágyas szoba várja a csapatokat, melyek férőhelye matracokkal még tovább bővíthető. Ehhez a részhez a földszinten igényes vizesblokk tartozik. A felsorolt szobákban igény esetén akár 40 fős társaság is elhelyezhető. A vendégház mögötti gyümölcsösben pedig természetes környezetben sátorozhat.

A barátságos hangulatot tovább erősíti a 30 fő befogadására képes filagória, a teljesen felszerelt vendégkonyha külön nyárikonyhával .

 

 

A számlaadó cég neve, és adószáma:

Borbás Béla e.v., 79467986-1-35

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!